Wat doet Projectpromotie?

Projectpromotie biedt totaaloplossingen voor al uw vastgoedcommunicatie.

Hoe presenteer je een plan in ontwikkeling en hoe bereik je optimaal de doelgroep? Deze vragen zijn de kern van vastgoedcommunicatie. De uitstraling van een project is van groot belang. De projecthuisstijl moet aansluiten bij het plan en de beoogde doelgroep. Vanuit deze huisstijl worden alle communicatie uitingen vormgegeven. Zo heeft het project van begin af aan een herkenbaar gezicht.

 

Verkoopdocumentatie

Goede verkoopdocumentatie geeft complete informatie van uw plan, en laat tegelijkertijd een positief gevoel achter. Wij geloven dat we vanuit uw doelgroep moeten denken en handelen.

Website

De projectwebsite is de bron van alle actuele informatie over het project. Wij realiseren solide, heldere en gebruiksvriendelijke websites, standaard met cms en responsive design.

Creatieve teksten

Uw communicatie moet letterlijk tot de verbeelding spreken. Met onze kennis en creativiteit hebben we niet veel input nodig; aan de tekeningen hebben we voldoende.

Impressies

Goede visuals zeggen meer dan duizend woorden. Wij verzorgen uw impressies zo realistisch mogelijk, van een enkele woning tot een imponerende vogelvlucht.

Woningplattegronden

Alles is hier mogelijk. Eenvoudig ingekleurd zonder inrichting tot sfeervolle prachtig ingerichte 3D-platte- gronden van woningen en appartementen die de mogelijkheden van een ruimte optimaal weergeven.

Kaarten

'Waar komt het plan nu precies? Waar wordt mijn huis exact gebouwd?' Wij kennen het belang van een goede omgevingskaart en situatietekening.

Brochures

Een goed verzorgde brochure geeft de geïnteresseerde houvast, duidelijkheid en zekerheid. Wij zijn thuis in drukwerk, en geven uw brochure de uitstraling die aansluit bij uw project.

Advertenties

Een advertentie valt op, spreekt de doelgroep aan en zorgt ervoor dat er meer informatie over het plan ingewonnen wordt. Daarnaast draagt het bij aan naamsbekendheid.

Projectborden

Een goed projectbord communiceert. Het geeft de locatie al in een vroeg stadium een gezicht. Wilt u liever geen bord, maar een afwijkende blikvanger? Onze creativiteit gaat graag iedere uitdaging aan!

Flyers

Flyers zijn makkelijk en relatief goedkoop. Handig om uit te delen of huis aan huis te verspreiden. Ook dat regelen wij voor u in de door u gewenste postcodegebieden.

Posters

Een goede poster valt op! En dat is precies wat u wilt. Verkrijgbaar in diverse formaten, van een raamposter tot een reuze blikvanger.

Roll-up banners

Makkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Zo presenteert u altijd uw project groot en duidelijk, waar u ook bent. Hij staat ook fraai in de hal van uw kantoor en bij de makelaar.

Mailing

Een mailingmogelijkheid zit standaard ingebouwd in onze websites. Vanzelfsprekend kunnen we u hier in ondersteunen. Maar ook een papieren mailing via de post kunnen wij prima verzorgen.

Video

Bewegende beelden met de juiste voice-over en muziek: video is hèt communicatiemiddel van vandaag om de promotie van uw project mede te ondersteunen.

Onlinecampagne

Uw project in beeld op websites die uw doelgroep bezoekt? Onlinecampagnes werken uitermate doelgericht en verleiden kandidaat kopers uw website te bezoeken.

Social Media

We kunnen anno nu niet meer zonder. Facebook, Twitter, Instagram: ze helpen u in contact te komen -en te blijven!- met uw doelgroep.

Persberichten

Free publicity, dat wil iedereen. Wij zijn thuis in het schrijven en verspreiden van pakkende persberichten.

Hekdoeken

De hekken om de bouwplaats bieden een ideale communicatiekans waar nog weinig gebruik van wordt gemaakt. Voor ons bieden die hekken creatieve mogelijkheden.

Vlaggen

Vlaggen leven! Een goede vlag trekt de aandacht van passanten. Ook is het een ideaal middel om de planlocatie te markeren. Maar ook een kleine beachvlag kan een uitkomst zijn.

Projectnaam

Eigenlijk zou dit bovenaan dit lijstje moeten staan, hier begint het tenslotte mee. Wij bedenken projectnamen die mensen onthouden. Vanzelfsprekend zijn ze gekoppeld aan een vrije url, zodat het project ook makkelijk online te vinden is.

En nog veel meer ...

Behalve dit overzicht is er nog veel meer mogelijk. Wellicht heeft u nog specifieke vraagstukken? Projectpromotie biedt altijd een passende oplossing.

Meer weten?

Bel, mail of maak een afspraak.


Projectpromotie

Projectpromotie, ontroerend goed

06 - 487 31 339

Alle inhoud © 2020.

Disclaimer